Turp Hasadı

Şubat 26, 2009

49225 Ekim’de minicik tohumlarını toprağa serptiğimiz, fide boyuna gelip, yaprakları çok büyüyüp sıklaşınca yerlerini değiştirip, ilk ürettiğimiz kompost gübresini topraklarına karıştırarak sıra sıra diktiğimiz turplar artık tamamen olgunlaşmış durumda. Her sabah bostandan yeşillik toplama rutinine artık onları da ekliyoruz. Her biri avuç içi kadar olan beyaz turplarımız hem organik ve çok lezzetli, hem de yarım metre boyundaki turp yaprakları yumurtayla karıştırınca omlet, peynirle karıştırınca börek içi oluyor.

Reklamlar

3 Responses to “Turp Hasadı”

  1. peixesloucos Says:

    cok guzel bir blog takip edecegim.
    kompost ile ilgilenen babamin blogunu ziyaret edebilirsiniz:

    http://bahcegunlugu.blogspot.com

  2. sineksekiz Says:

    merhaba
    blogumuzu sevmeniz ne iyi!
    biz de babanızın blogunu takip altına aldık.
    bahçecilik deneyimlerini ilk elden paylayan insanların deneyimleri çok faydalı oluyor.
    çok teşekkürler.

  3. süleyman uzunay Says:

    web sitenizi tesadüfen gördüm.çok güzel bir site hem bilgilendiriyor hemde keyf veriyor.Benimde bahçevanlığım bu yıl başladı.Sizden çok şey öğreneceğim bir gerçek.Bu kadar yoğun tüm bu işleri yapabilmeniz gerçekten çok imrenilecek bir durum.Sizleri gerçekten tüm kalbimle tebrik ediyorum.daha nice nice bilgiler paylaşmaya.bakarsınız birgün çayınızı içmeye geliriz.çünkü size çok yakınmışız.Bizde turgutreisteyiz.Selamlar


Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: