Kan Kırmızısı, Çingene Karası

Temmuz 5, 2009

233
Ne zamandır gözümüz bu karadut ağacının üstündeydi. Gidip gelip kontrol ediyor, arada bir olgunlaşmış, kararmış birkaç zıptıkçı dutu bulup ağzımıza atıveriyorduk, dudakların kenarından sızan kankırmızı sular…
232
Sonunda bir kaseyi dolduracak kadar zıpçıktı dut bulduk. Kahvaltıya katık oldular, anında mide boşluğuna kaydılar, mmm…
– Slow Food Gençlik’e not: işte  bu muhteşemlerle yapalım diyoruz o doğal reçel atölyesini!-

Reklamlar

One Response to “Kan Kırmızısı, Çingene Karası”

  1. Levent Says:

    Umarım, opsiyonlu liste olarak gelebilir de bu muhteşemleri değerlendirebiliriz.


Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: