Çeviri Yapılan Günlerden Biri

Temmuz 7, 2009

234

Karşımıza aşılmaz bir duvar çıkmış olsa, elimizdeki kalemle üzerine çizeceğimiz pencere buna benzerdi herhalde. Çalıştığımız odadan dışarıya, başına oturduğumuz masanın hemen önünden öteye açılan bir mavi penceremiz var. Arada kedilerden biri beliriyor pervazda, saksıların arasından, hiçbirini devirmeden geçip odaya dahil oluveriyor. Saksıların içinde Gümüşlük yalısının tepelik kısımlarında, rüzgara denize doğru büyüyen çalılıkların sarı çiçekleri duruyor. Her dem sarı her dem kuru çiçekler bunlar o yüzden bana mısın demeden, susuz topraksız ilk günkü gibi işte duruyorlar. Biz de işte içinden kedi geçen bu mavi  pencerenin önünde o direngen sarı çiçekler gibi oturduk, çalıştık durduk bugün.

Reklamlar

4 Responses to “Çeviri Yapılan Günlerden Biri”


  1. Şimdi ben de o pencerenin kenarında oturuyor olsam…Elimde en sevdiğim kitabım ve bir fincan çayım olsa…Olsa….Olsa…Olsa…..

  2. sineksekiz Says:

    Hande Hanım 11 Ağustos’ta Slow Food Gençlik Hareketi üyesi olan ve iyi, temiz, adil gıdaya yürekten inanan bir grup genç arkadaşımızla bir doğal reçel atölyesi yapmayı planlıyoruz. Sizin stajda olduğunuzu bilsek de yine de bir soralım dedik, belki bir pundunda getirip gelebilirsiniz:)
    Bu arada elinizde şeker kullanmadan yapılan reçel tarifleri varsa ve bizimle paylaşırsanız çok seviniriz, atölye boyunca uygulamasını yapabiliriz.
    Sevgiler,


  3. Maalesef sadece 1 gün olan iznimi kızımı görmeye giderek değerlendireceğim. Atölyenize katılmayı çok isterdim gerçekten…Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim. Reçele gelince…Bildiğim şekersiz bir reçel tarifi yok. Şekersiz reçel yapılabildiğini bilmiyorum :) Ama yarın mutfaktaki tüm şeflere sorup öğreneceğim ve varsa size bildireceğim :) Sevgiler…


  4. Maalesef sadece 1 gün olan iznimi kızımı görmeye giderek değerlendireceğim. Atölyenize katılmayı çok isterdim gerçekten…Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim. Reçele gelince…Bildiğim şekersiz bir reçel tarifi yok. Şekersiz reçel yapılabildiğini bilmiyorum :) Ama yarın mutfaktaki tüm şeflere sorup öğreneceğim ve varsa size bildireceğim :) Sevgiler…


Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: